Jeju færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Jeju med AFerry. Indenlandske tjenester i South Korea er tilgængelige fra Jeju til Yeosu.

Jeju Færgeselskaber

Færger til og fra Jeju drives af Hanil Express. Når du leder efter en færge til Jeju, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Jeju færger med Hanil Express er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Jeju bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Jeju færgehavn
  • Jeju færgehavn
  • Jeju færgehavn

Om Jeju

Øen Jeju er beliggende på den sydligste spids af den koreanske halvø, og blev skabt af fem massive vulkanudbrud for cirka en million år siden. Disse udbrud efterlod et betagende landskab og naturlige formationer, der har ført til at 10% af Jeju er blevet en UNESCO Naturarv.

Jeju er en meget populær destination og betragtes som et meget romantisk sted. Det tiltrækker derfor især "bryllupsrejsende" fra over hele verden.

Jeju havn er placeret på den nordlige kyst af Jeju øen (også stavet Cheju). Havnen har flere bygninger for både passagerer og fragt og færger sejler dagligt derfra til Korea og Japan.

Tsushima faciliteter

Jeju havn er stor og moderne og har alle de faciliteter, du ville forvente.

Tsushima retninger

Havnen i Jeju ligger kun et par kilometer fra byens centrum og Jeju's lufthavn. Gode veje forbinder havnen med resten af byen og ligesom i enhver storby er offentlig transport til rådighed.

Jeju - Rutekort

se kort

Havneadresser

Hanil Express

918-31 Geonip-dong, Cheju, Jeju-do, South Korea

SeaWorld Express Ferries

918-31 Geonip-dong, Cheju, Jeju-do, South Korea

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!