Isola del Giglio Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Isola del Giglio med AFerry. Indenlandske tjenester i Italien er tilgængelige fra Isola del Giglio til Porto Santo Stefano.

Isola del Giglio Færgeselskaber

Færger til og fra Isola del Giglio drives af Toremar. Når du leder efter en færge til Isola del Giglio, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Isola del Giglio færger med Toremar er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Isola del Giglio bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Isola del Giglio Ferries
  • Isola del Giglio Ferries
  • Isola del Giglio Ferries

Om Isola del Giglio

Isola del Giglio er en italiensk o og kommune beliggende i det Tyrrhenske Hav, lige ved kysten af Toscana, og er en del af provinsen Grosseto. Den moderne o blev dannet formentlig 4,5 til 5 millioner år siden og har været beboet siden stenalderen. Ved siden af sin historie er oen altid blevet husket for sin mineralmalm: mange kolonner og bygninger i Rom blev bygget med Gigliese granit.

Isola del Giglio - Rutekort

se kort

Havneadresser

Toremar

Via Umberto I, 58012 Isola del Giglio Province of Grosseto, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!