Isola del Giglio Færger

  • Sammenlign tider og priser for Isola del Giglio

    Find de bedste priser på AFerry

  • Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

    Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

Isola Del Giglio Færger - Priser fra 744 DKK

Bestil en færge til Isola del Giglio med AFerry. Indenlandske tjenester i Italien er tilgængelige fra Isola del Giglio til Porto Santo Stefano.

Isola del Giglio Færgeselskaber

Færger til og fra Isola del Giglio drives af Toremar. Når du leder efter en færge til Isola del Giglio, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Isola del Giglio færger med Toremar er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Isola del Giglio bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Isola del Giglio Ruter

Om Isola del Giglio

Isola del Giglio er en italiensk o og kommune beliggende i det Tyrrhenske Hav, lige ved kysten af Toscana, og er en del af provinsen Grosseto. Den moderne o blev dannet formentlig 4,5 til 5 millioner år siden og har været beboet siden stenalderen. Ved siden af sin historie er oen altid blevet husket for sin mineralmalm: mange kolonner og bygninger i Rom blev bygget med Gigliese granit.

Isola del Giglio - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!