Iscomar

Iscomar Ferries
Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Desværre er det i øjeblikket ikke muligt at booke Iscomar færger gennem AFerry.dk. Men bare rolig, vi byder på en masse alternativer til bl.a. Barcelona, Valencia Ibiza, Palma og flere. For alle overfarter til Spanien, se venligst vores Spanien side.

Oversigt

Check-in Information

Check in er mindst 90 minutter før angang for alle passagerer, som alle skal afhente deres billetter og boardingpas i boarding kontoret inden (er der ikke styr på billetter og boardingpas før check in, kan adgang ombord nægtes). Boarding kontorer kan nogle gange ligge et stykke fra færgens afsejlings dock, så vær venligst i god tid.

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Tilbud

Iscomar Ferries Ruter

   Sådan booker du

   Sammenlign priserne på alle Iscomar færgeoverfarter ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid. Alternativt kan du booke en Iscomar færgeoverfart ved hjælp af vores "book på rute" system. Vælg rute og angiv ovrige rejsebetingelser og klik på "Søg" og book en Iscomar færgebillet med AFerry.dk idag.

   Seneste tilbud via email

   Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!