Ischia Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Ischia med AFerry. Indenlandske tjenester i Italien er tilgængelige fra Ischia til Napoli og Pozzuoli.

Ischia Færgeselskaber

Færger til og fra Ischia drives af Alilauro og Medmar. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Ischia, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Ischia, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Ischia færger med Alilauro og Medmar er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Ischia bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Ischia Ferries
  • Ischia Ferries
  • Ischia Ferries

Om Ischia

Ischia har to havne, Casamicciola Terme og Ischia Porto. Ischia er den storste o i Napoli-bugten, og selvom Capri er langt den mest beromte o i denne region, betragter mange mennesker, at Ischia er mere smuk. Den storste by i Ischia kaldes også Ischia. Dette kan i forste omgang forvirre. I byen Ischia er der to forskellige centre. Disse er Ischia Porto og Ischia Ponte. Ischia Porto er den region, hvor havnen er beliggende, og selve regionen er naturligvis navngivet efter havnen. Dette område er oens kommercielle centrum.

Ischia Town strækker sig langs oens nordostlige kystlinje. Ischia er en dejlig og livlig by. Flerfarvede huse strækker sig langs kanten af en so, som engang var et krater. Denne so blev omdannet til en sikker havn ved Ferdinand II af Bourbons ved at åbne en side mod havet. Du finder lsh fyrreskove i hele byen, der strækker sig ned til strandene. Området Ischia Ponte er kendt for sine strande, termiske kilder, historiske attraktioner og luksushoteller bygget på fantastiske steder med en fantastisk naturskonhed.

Ischia - Rutekort

se kort

Havneadresser

Alilauro

Via Iasolino, Ischia, 80077, Italy

Medmar

Ischia Porto, Via Iasolino, Ischia, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!