Iraklia færge

Kort

Bestil tilbud

Iraklia Ruter

Bestil en færge til Iraklia med AFerry. Indenlandske tjenester i De Kykladiske oer er tilgængelige fra Iraklia til Paros.

Iraklia Færgeselskaber

Færger til og fra Iraklia drives af Blue Star Ferries. Når du leder efter en færge til Iraklia, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Iraklia færger med Blue Star Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Iraklia bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Iraklia færgehavn
  • Iraklia færgehavn
  • Iraklia færgehavn

Om Iraklia

Efter en dag ved havet, brug din aften også din aften der, ved at spise i en af ​​de tre tavernaer, som serverer lækker græsk mad.

Omkring øen, vil du finde Agios Ioannis, en grotte under Iraklia, det højeste bjerg, der også er en utrolig unik kirke. Der er næppe megen turismen på øen og som et resultat, er Iraklia næsten fuldstændig uberørt af andre europæiske turister, og et sted for at finde smukke afsondrethed.

Iraklian havn ligger i den lille by Aghios Georgios, på nordkysten af øen. Denne smukke by, ligesom mange andre græske byer i Kykladerne, er meget lille, har et lille udvalg af dejlige sandstrande, der er perfekt til lange, dovne dage på stranden. Du kan finde færger fra Iraklian til destinationer over hele Kykladerne.

Iraklia faciliteter

Iraklia har meget få faciliteter, men ligger i hjertet af byen, hvor der er en bred vifte af restauranter og caféer.

Iraklia retninger

Selv om der er et lille vejnet på øen, bruges disse kun et par biler og busser. Den anbefalede, bedste måde at rejse rundt på øen på, er til fods eller på cykel. Der er biludlejning til rådighed i højsæsonen, men der er kun et meget begrænset antal biler til rådighed ad gangen.

Iraklia - Rutekort

se kort

Havneadresser

Blue Star Ferries

Agios Georgios, Iraklio, Aktoploiki Grammi 71306 Iraklio, Greece

Blue Star Ferries

Agios Georgios, Iraklio, Aktoploiki Grammi 71306 Iraklio, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!