Ios færge

Kort

Bestil tilbud

Ios Ruter

Bestil en færge til Ios med AFerry. Du kan bruge Ios til at tage færger omkring De Kykladiske oer og også til Grækenland og Kreta. Indenlandske tjenester i De Kykladiske oer er tilgængelige fra Ios til 9 færgehavnene:

 • Andros
 • Folegandros
 • Milos
 • Mykonos
 • Naxos
 • Paros
 • Santorini
 • Sifnos
 • Sikinos

Færger væk fra De Kykladiske oer sejl fra Ios til Heraklion, Katapola, Piraeus og Rafina.

Ios Færgeselskaber

Færger til og fra Ios drives af Blue Star Ferries, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Sea Jets og Zante Ferries. Fordi 6 færgeselskaber opererer ind og ud af Ios, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Ios, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Færger med Blue Star Ferries og andre virksomheder, der opererer til og fra Ios er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Ios bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

 • Ios færgehavn
 • Ios færgehavn
 • Ios færgehavn

Om Ios

øen Ios er beliggende i de græske Cykladerne og er et berømt turistmål, tiltrækker besøgende med sine gyldne strande og den karakteristiske Ægæiske arkitektur. øen er blot 18 km lang og 10 km bred med en lille befolkning på 1.820 mennesker.

Ios er også kendt som en af de bedste græske øer langs Mykonos, med et væld af diskoteker og barer i hovedbyen, Chora og de forskellige strande. De fleste turister opholder sig enten i de mange hoteller i den centrale landsby Chora eller på strandområder Theodoti, Kalamos og Manganari.

Ios, tager også højde for folk på udkig efter en roligere, mere afslappende ferie, med sine lange strækninger af sandstrande og krystalklart vand.

øen Ios ligger mellem kykladiske øerne Naxos og Santorini, og er omkring 160km fra fastlandet i Piræus. Ligesom mange græske ø-havne, er havnen i Ios kun grundlæggende, men funktionel. Den lille størrelse på øen betyder, at porten er meget nem at finde.

Ios faciliteter

Ios havn, også kendt som Gialos havn, er en ganske livlig og travl havn i sommermånederne, med en række færger, som ankommer dagligt fra det græske fastland og andre populære Kykladerne.

Havnen har ikke mange faciliteter, dog i Gialos har en dejlig sandstrand, og der er mange taverner og barer langs strandpromenaden, så du kan slappe af og nyde en kold drink, mens du venter på færgen.

Ios retninger

Du kan nemt komme til Ios fra hele øen - du skal bare følge skiltene.

Ios - Rutekort

se kort

Havneadresser

Blue Star Ferries

Ios Port, Pros Io (Chora), Ios, Cyclades 84001, Greece

Golden Star Ferries

Ios Port, Pros Io (Chora), Ios, Cyclades 84001, Greece

Hellenic Seaways

Ios Port, Pros Io (Chora), Ios, Cyclades 84001, Greece

Sea Jets

Ios Port, Pros Io (Chora), Ios, Cyclades 84001, Greece

Zante Ferries

Ios Port, Pros Io (Chora), Ios, Cyclades 84001, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!