Interislander færger

Kort

Bestil tilbud

Book færger mellem New Zealands øer i nord og syd! De tre ultra-moderne og luksuriøse færger er af højeste kvalitet, udstyret til de højeste standarder. AFerry.dk har altid de billigste priser for Interislander færger samt de seneste tilbud.

Oversigt

Check-in Information

Check-in er mindst 45 minutter før afgang for gående passagerer, og mindst 60 minutter før afgang for alle andre passagerer.

Ruter:
2
Korteste krydsning:
Picton - Wellington
3 hr 10 min.
Mest populære rute:

Interislander Ruter

Interislander havne

New Zealand

 • Picton

  Port Address: Auckland Street
  Central Picton
  New Zealand

  Picton havn

 • Wellington

  Port Address: Wellington Terminal, 1 Aotea Quay
  Wellington 6011
  New Zealand

  Wellington havn

Tilbud

 • Tag færgen mellem Wellington and Picton i New Zealand
 • Tag færgen mellem Wellington and Picton i New Zealand

Ombord Interislander

Kaitaki, Arahura og Aratere er navnene på Interislander's tre færger.

Kaitaki betyder "Udfordrer" og er Interislander's største færge, der kan transportere op til 1600 passagerer. Ombord finder du mange forskellige dæk, hvorfra du kan nyde udsigten af den storslåede natur i Marlborough Sounds og Wellingtons naturhavn. Du kan også prøve retter fra det lokale køkken eller nyde kaffe og vine i et af de mange spise-og udskænkningssteder. Færgen har endda en biograf, hvis du skulle få lyst til at se en film. For børn tilbyder Kaitaik vuggestuer, legeområder og, i skolernes ferier og højsæson, tryllekunstnere og klovne!

Færgen Arahura, som betyder "Vejen til Daggry", har sejlet over Cook siden 1983, og kan transportere op til 550 passagerer. Denne vidunderlige og moderne færge har en vinbar og madområder, et observation dæk, lounges, Wi-Fi Internet og en biograf. På Aruhara føler du, at din rejse over Cook er en del af din ferie!

Aratere betyder "Hurtig Vej" og er en af ​​New Zealands mest moderne, højteknologiske færger. Ikke kun vil færgen give dig en "hurtig vej" over Cook Strædet, men du vil også nyde en behagelig, underholdende og naturskøn cruise. Denne Interislander færge har madsteder, en bar, Wi-Fi internet, biograf og Aratere Plus Lounge for den ultimative luksus.


Vi garanterer, at enhver rejse med Interislander vil være en mindeværdig del af din ferie.


video

Interislander YouTube video

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!