Ile Rousse - Nice færger

Kort

Bestil tilbud

  • sjældne overfarter
    4 hr 25 min.

Alternative Ruter

Ile Rousse til Nice færger forbinder Korsika og Frankri med Corsica-Sardinia Ferries. Udover at sammenligne priser og tider for Ile Rousse til Nice, viser vi også resultater for Ile Rousse til Marseilles og Ile Rousse til Toulon for at hjælpe dig med at komme fra Korsika til Frankri til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Ile Rousse og Nice. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Ile Rousse til Nice - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Ile Rousse til Nice rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Ile Rousse

Ile Rousse har vist sig at være populær hos turister takket være sine smukke hvide strande, sit enestående klima, og et væld af barer og restauranter.


Om Nice

Nice er den 5. største by i Frankrig og en af de mest besøgte byer efter Paris, primært af engelske, amerikanske, skandinaviske og italienske turister. Nice har strækninger af hvide sandstrande og er tæt på den berømte by Cannes.

Nice tilbyder en række aktiviteter og faciliteter fra logi og spisestue, til shopping, solbadning og svomning. Biografer, teatre, opera og museer er alle på dit dør skridt. Alternativt kan du blot slentre langs Promenade des Anglais og nyde den fantastiske udsigt.

Nice har mange smukke torve at besøge, herunder Place Massena, som er en af de mest repræsentative i Nice, eller den spektakulære Tete au Carré, opførelsen af ​​Louis Nucera bibliotek. Der er mange vigtige museer i Nice, som Marc Chagall, Matisse, Museum of Modern Arts og Massena. Mens der i regionen, kan du også besøge Pablo Picasso og Antibes-museet.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!