Ile Rousse færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Ile Rousse Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Ile Rousse med AFerry. Færger til Ile Rousse, i Korsika, er tilgængelige fra Frankri og Italien. Du kan tage en færge til Ile Rousse fra Marseille, Nice, Savona og Toulon.

Ile Rousse Færgeselskaber

Færger til og fra Ile Rousse drives af Corsica Linea og Corsica-Sardinia Ferries. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Ile Rousse, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Ile Rousse, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Bastia, Calvi og Porto Vecchio for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Ile Rousse færger med Corsica Linea og Corsica-Sardinia Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Ile Rousse bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Ile Rousse færgehavn
  • Ile Rousse færgehavn
  • Ile Rousse færgehavn

Om Ile Rousse

Ile Rousse har vist sig at være populær hos turister takket være sine smukke hvide strande, sit enestående klima, og et væld af barer og restauranter.

Ile Rousse havn ligger i det nordvestlige Korsika. Denne blev populær for ganske nylig, opdaget af engelske turister i begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Navnet Ile Rousse blev taget fra beskrivelsen af ​ klippeøerne, som bliver røde ved solnedgang. Færger fra Ile Rousse forbinder Korsika til det franske fastland

Ile Rousse faciliteter

Ile Rousse har alle de store nødvendige faciliteter, herunder handicapvenlige toiletter.

Ile Rousse retninger

Du kan komme til Ile Rousse havn ved at køre nordpå og tage N193, og derefter N197 hele vejen til Ile Rousse, derfra følg skiltene til havnen. Der er et tog om dagen mellem Ile Rousse og Calvi 'Le petit sporvogn de Balagne'.

Ile Rousse - Rutekort

se kort

Havneadresser

Corsica-Sardinia Ferries

Gare Maritime, Route du Port, 20220 L'Ile Rousse, Corsica

Corsica Linea

Gare Maritime, Route du Port, 20220, L'Ile Rousse, Corsica

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!