Ikaria færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Ikaria havn ligger i det sydlige af Det Ægæiske øgruppe kun 16km væk fra Samos. Ikaria har fået sit navn fra en gammel myte om Ikaros.

Ikaria er en sjældenhed for en græsk ø i den forstand, at det ikke udnyttes af turismen som de andre græske øer, og dermed bedst egnet til dem, der ønsker at flygte suset.

Ikaria har et robust landskab med fantastisk panoramaudsigt, en lang kystlinje med flere smukke bugter og gode sandstrande. Ikaria er beromt for sin dybe rødvin, terapeutiske varme kilder og kursteder sammen med de smukke vandfald, tætte skove og maleriske landsbyer med skifer stenhuse.

Tilbud

  • Ikaria færgehavn
  • Ikaria færgehavn
  • Ikaria færgehavn

Om Ikaria

Der er mange lokale tavernaer, som serverer frisksmurte græske delikatesser langs havnen og i landsbyerne. Ikaria tiltrækker besøgende, der ønsker at gå væk fra alfarvej og udforske uberørt skønhed af øen.

Ikaria - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!