Ibiza - Palma færger

Kort

Bestil tilbud

  • 1 krydsninger dagligt
    2 hr
  • 2 krydsninger dagligt
    2 hr 15 min.

Ibiza til Palma er en indenrigsrute i De Baleariske oer , med Balearia og Trasmediterranea. Udover at sammenligne priser og tider for Ibiza til Palma, viser vi også resultater for San Antonio til Palma de Mallorca for at hjælpe dig med at komme omkring De Baleariske oer til den bedste tid, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Ibiza og Palma. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Ibiza til Palma - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Ibiza til Palma rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Ibiza

Katedralen, renæssance bymure, og en labyrint af små gader, der omgiver det, kontrast med den muntre og kosmopolitiske atmosfære af havnen, især i sommernætter, og har med rette bidraget til berømmelse af øen.

En af de vigtigste appellerer til de besøgende på øen er dens 18 kilometer af strande og vige, fra de mest udviklede til de mest jomfruelige. Ibiza er et meget populært turistmål, især på grund af sit legendariske natteliv.


Om Palma

Nogle områder, f.eks S'Arenal distriktet Palma, appellerer til britiske og andre nordeuropæiske pakke turister, der kommer for sol, sjov og sport. Men hovedstaden i Palma de Mallorca har mange historiske steder værd at se, og et overraskende antal af landsbyer og landdistrikter har stadig meget af den charme, som tiltrak besøgende og udstationerede til øen i dagene før udvej hoteller.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!