Ibiza - Formentera færger

Kort

Bestil tilbud

 • 18 krydsninger dagligt
  28 min.
  Få Pris
 • 7 krydsninger dagligt
  30 min.
  Få Pris
 • 12 krydsninger dagligt
  30 min.
  Få Pris
 • 4 krydsninger dagligt
  40 min.
  Få Pris

Ibiza til Formentera er en indenrigsrute i De Baleariske oer , med 4 færgeselskaber:

 • Aquabus Ferry Boats
 • Balearia
 • Mediterranea Pitiusas
 • Trasmapi

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Ibiza og Formentera. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Ibiza til Formentera - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Ibiza til Formentera rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Ibiza

Katedralen, renæssance bymure, og en labyrint af små gader, der omgiver det, kontrast med den muntre og kosmopolitiske atmosfære af havnen, især i sommernætter, og har med rette bidraget til berømmelse af øen.

En af de vigtigste appellerer til de besøgende på øen er dens 18 kilometer af strande og vige, fra de mest udviklede til de mest jomfruelige. Ibiza er et meget populært turistmål, især på grund af sit legendariske natteliv.


Om Formentera

Formentera tilbyder et udvalg af restauranter, pubber og diskoteker, som har åbent hele året indtil natten. Du kan slappe af på strandene eller udforske de indre med varierede og betagende landskaber i Formentera.

Formentera ligger ca 19 km syd for Ibiza i Middelhavet. øen er næsten helt flad, med undtagelse af to forbjerge, en på hver ende: Cap de Barbaria med bjerget Puig Guillem (109 meter) og Mola med sit Talaiassa (192 meter), det højeste punkt på øen. På den nordlige del af øen er der to salt-vand-damme: s'Estany Pudent og s'Estany des Peix.

Formenteras største charme er dens naturlige miljø og vigtigst af alt, de uberørte hvide sandstrande med gennemsigtige farvande. Marinaen i Formentera byder på aktiviteter som windsurfing, dykning og forskellige andre former for vandsport.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!