Ibiza færge

Kort

Bestil tilbud

Ibiza Ruter

Bestil en færge til Ibiza med AFerry. Du kan bruge Ibiza til at tage færger omkring De Baleariske oer og også til Spanien. Indenlandske tjenester i De Baleariske oer er tilgængelige fra Ibiza til Formentera og Palma mens færger væk fra De Baleariske oer sejle til Barcelona, Denia og Valencia.

Ibiza Færgeselskaber

Færger til og fra Ibiza drives af Aquabus Ferry Boats, Balearia, Mediterranea Pitiusas, Trasmapi og Trasmediterranea. Fordi 5 færgeselskaber opererer ind og ud af Ibiza, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Ibiza, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som San Antonio for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Færger med Aquabus Ferry Boats og andre virksomheder, der opererer til og fra Ibiza er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Ibiza bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Ibiza færgehavn
  • Ibiza færgehavn
  • Ibiza færgehavn

Om Ibiza

Katedralen, renæssance bymure, og en labyrint af små gader, der omgiver det, kontrast med den muntre og kosmopolitiske atmosfære af havnen, især i sommernætter, og har med rette bidraget til berømmelse af øen.

En af de vigtigste appellerer til de besøgende på øen er dens 18 kilometer af strande og vige, fra de mest udviklede til de mest jomfruelige. Ibiza er et meget populært turistmål, især på grund af sit legendariske natteliv.

Når du kommer til Ibiza havn ad søvejen har du en enestående udsigt over Dalt Vila, erklæret en World Heritage Site af UNESCO i 1999. Færger fra havnen i Ibiza sejler til havnene i Barcelona, ​​Palma, Valencia, Denia, Formentera, Alicante, Denia og Formentera.

Ibiza faciliteter

Ibiza havn tilbyder en lang række faciliteter.

Ibiza retninger

Ibiza havn ligger i Ibiza by. Adgangen til havnen er gennem Avenida Santa Eulalia og passagerterminal hedder 'Estacion Maritima del Puerto'.

Ibiza - Rutekort

se kort

Havneadresser

Aquabus Ferry Boats

Aquabus Ferry Boats, Avinguda de Santa Eulària des Riu, 100A, Ibiza, 07800, Balearics,Spain

Balearia

Estación Marítima, Andenes del Puerto s/n, C.P. 07800, Balearics

Trasmapi

Estación Marítima Ibiza-Formentera s/n Taquilla 3 y 4, 07800 Ibiza, Spain, Balearics

Mediterranea Pitiusas

Avda. Santa Eulalia del Río s/n Estación Marítima de Ibiza, 07800 Ibiza, Balearics

Trasmediterranea

Estación Marítima, Andenes del Puerto s/n, C.P. 07800, Balearics

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!