Hydra færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Hydra med AFerry. Du kan bruge Hydra til at tage færger omkring Saroniske oer og også til Grækenland. Indenlandske tjenester i Saroniske oer er tilgængelige fra Hydra til Poros og Spetses mens færger væk fra Saroniske oer sejle til Ermioni, Piraeus og Porto Heli.

Hydra Færgeselskaber

Færger til og fra Hydra drives af Hellenic Seaways. Når du leder efter en færge til Hydra, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Hydra færger med Hellenic Seaways er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Hydra bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Hydra færgehavn
  • Hydra færgehavn
  • Hydra færgehavn

Om Hydra

Kun 37 sømil omkring fra Piræus, havnen som tjener Athen, er Hydra en meget bekvem ø til ferie. På trods af sin nærhed til Athen, har Hydra al den charme og karakteristika for en typisk græsk ø.

Hydra - Rutekort

se kort

Havneadresser

Hellenic Seaways

Hydra Ferry Port, Hydra Town (Ydra), Hydra Island, Saronic Islands, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!