Hull - Zeebrugge færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 6 krydsninger ugentligt
    13 hr 15 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Hull til Zeebrugge færger forbinder England og Belgien med P&O Ferries. Udover at sammenligne priser og tider for Hull til Zeebrugge, viser vi også resultater for Hull til Rotterdam Europoort og Newcastle til IJmuiden for at hjælpe dig med at komme fra England til Belgien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Hull og Zeebrugge. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Hull til Zeebrugge priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Hull til Zeebrugge - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Hull til Zeebrugge rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!