Hull færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Hull med AFerry. Færger til Hull, i England, er tilgængelige fra Belgien og Holland. Du kan tage en færge til Hull fra Rotterdam Europoort og Zeebrugge.

Hull Færgeselskaber

Færger til og fra Hull drives af P&O Ferries. Når du leder efter en færge til Hull, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Newcastle og Ramsgate for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Hull færger med P&O Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Hull bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Rotterdam Europort - Hull
(P&O Ferries)
DKK1,791
  • Booked: Tuesday, October 6, 2020
  • Rejs: Sunday, November 1, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 2
Zeebrugge - Hull
(P&O Ferries)
DKK1,789
  • Booked: Tuesday, October 20, 2020
  • Rejs: Tuesday, November 3, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 2
  • Hull færgehavn
  • Hull færgehavn
  • Hull færgehavn

Om Hull

Hull havn hovedterminalen ligger i King George Dock og drives af P&O Ferries. Byen Hull byder på verdensklasse underholdning og attraktioner, samt den storslåede Humber Bridge - den 3. længste hængebro i verden.

Hull havn ser mere end en million passagerer, og over 10 millioner tons trafik hvert år. Havnen ejes og drives af Storbritanniens største havne gruppe, ABP, og repræsenterer den eneste passager havn på Humber-flodmundingen. Færger fra Hull havn sejler til Rotterdam og Zeebruggee.

Hull faciliteter

Faciliteter i Hull havn er begrænsede, men omfatter handicap adgang og toiletter. Den nærmeste benzinstation er Snax 24-timers service station og butik, der ligger mindre end en en kilomet væk i Hedon Way. Parkering i Hull havn er gratis.

Hull retninger

Fra nord og vest, følg enten M62 eller A1079 til A63 & Hull City Centre. Følg skiltene til King George Dock & Ferries. Fra syd følg A15 over Humber broen og drej mod øst langs A63 til Hull City Centre. Følg skiltene til King George Dock & Ferries.

Der er busser fra Hull Paragon togstation til terminalen på King George Dock: afgang kl 18:00. Fra King George Dock til Hull Paragon Station: afgang efter ankomsten af ​​skib. National Express kører dagligt direkte ruter til og fra terminalen. Stopper i: York, Leeds, Liverpool, Manchester, Bradford, Newcastle, Sunderland, Thirsk, Glasgow og Edinburgh.

Hull - Rutekort

se kort

Havneadresser

P&O Ferries

King George Dock, Hedon Road, Kingston-upon-Hull, HU9 5PR, United Kingdom

P&O Ferries

King George Dock, Hedon Road, Kingston-upon-Hull, HU9 5PR, United Kingdom

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!