Hovertravel

Hovertravel
Kort

Bestil tilbud

Tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Med AFerry.dk kan du booke Hovertravel overfarter til Isle of Wight fra England og omvendt. Hovertravel er verdens længst kørende kommercielle luftpudebåd service og er den eneste passager-luftpudebåd tjeneste i Europa. Hovertravel tilbyder den hurtigste måde at kommer over Solent på. Nedenfor kan du se de seneste priser og afgange med Hovertravel.

Oversigt

Check-in Information

Check-in closes 5 minutes prior to departure.

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Hovertravel Ruter

  • Book overfarter mellem Portsmouth (Southsea) & Ryde
  • Book overfarter mellem Portsmouth (Southsea) & Ryde

  Hovertravel tilbyder en Hover-bustjeneste, som tager passagerer til og fra Portsmouth havn, Gunwharf Quays, Portsmouth og Southsea City Centre. Der er også en stor parkeringsplads ved terminalen og der kører busser fra den anden side af terminalen.

  Luftpudebåden er en tourist attraktion i sig selv. Hovertravel var etableret i 1965 og over 26 millioner passagerer har rejst med denne service.

  Ombord Hovertravel

  Hovertravel har to skibe: Freedom 90 og BHT130 Solent Express. Disse skibe er store og er designet til at give passagerer den mest behagelige rejse, lige meget vejret.

  video

  Hovertravel YouTube video

  Seneste tilbud via email

  Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!