Hook van Holland færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Hook van Holland Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Hook van Holland med AFerry. Færger til Hook van Holland, i Holland, er tilgængelige fra England. Du kan tage en færge til Hook van Holland fra Harwich.

Hook van Holland Færgeselskaber

Færger til og fra Hook van Holland drives af Stena Line. Når du leder efter en færge til Hook van Holland, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Hook van Holland færger med Stena Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Hook van Holland bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
harwich - Hook van Holland
(Stena Line)
DKK2,990
  • Booked: Friday, October 2, 2020
  • Rejs: Thursday, December 10, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 2
  • Hook van Holland færgehavn
  • Hook van Holland færgehavn
  • Hook van Holland færgehavn

Om Hook van Holland

Hook van Holland tilbyder en lang række særlige museer og attraktioner. Du kan bade i havet, drage fordel af de utallige muligheder for vandsport, nyde en drink i en af strand pavillonerne eller restauranterne, bare slentre gennem de uberørte klitterne, besøge Coastal Lighting Museum med et fyrtårn, der blev bygget i 1821 eller det hollandske Coastal Defence museum - Fort, en tidligere pansret fort i Hook van Holland, bygget på Nieuwe Waterweg til at forsvare Rotterdam regionen.

Hook van Holland er en lille by og færgehavn i Syd Holland. Den er beliggende på den nordlige kyst, på den nordlige del af Nieuwe Waterweg kanalen mellem den store fragt-og færgehavn i Rotterdam og storbyen Amsterdam og 18 km afstand fra Haag.

Hook van Holland faciliteter

Faciliteter på Hook van Holland havn inkluderer en billetkontor, en café og adgang for handicappede. Den nærmeste benzinstation er Q8 Service Station, som ligger på Dirk van Burgweg 60. Hook van Holland centrum ligger i gåafstand fra havnen.

Hook van Holland retninger

Hvis du kommer fra Rotterdam, skal du følge A20/N20. Fra Den Haag følg E19/E30. Når du er kommet til Hook van Holland, følg skiltene til 'Ferry to Harwich.

Lokale togforbindelser fra Rotterdam og Haag ankommer foran Hook af Holland terminalbygning. Lokale busser forbinder Hook af Holland med Haag og Delft.

Hook van Holland - Rutekort

se kort

Havneadresser

Stena Line

Stationsweg 10, 3151 HS, The Netherlands

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!