Hong Kong Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Hong Kong med AFerry. Indenlandske tjenester i China er tilgængelige fra Hong Kong til Macau.

Hong Kong Færgeselskaber

Færger til og fra Hong Kong drives af Turbojet Hong Kong. Når du leder efter en færge til Hong Kong, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Hong Kong færger med Turbojet Hong Kong er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Hong Kong bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Hong Kong Ferries
  • Hong Kong Ferries
  • Hong Kong Ferries

Om Hong Kong

Hong Kong, der oversætter til "duftende havn", er en rig blanding af kinesisk og britisk kultur og en af verdens mest magtfulde okonomiske byer. Hongkong har længe været en koloni i det britiske imperium indtil 1997. Dette har hjulpet forme den nuværende kultur i Hongkong og er grunden til, at Hongkong ofte betegnes som "ost moder vest".

Hongkong blev introduceret til vestlige sport meget tidligere end andre områder i Asien. Fodbold, basketball, bordtennis og rugby er alle meget populære. Hvert år i slutningen af marts finder Hong Kong Rugby Sevens turneringen sted og er bredt betragtet som premiere begivenhed i IRB Sevens World Series rugby.

Hong Kong er arkitektonisk kendt for skyskrabere. Det har flere bygninger hojere end 150 meter end nogen anden by i verden. International Trade Center er den hojeste bygning i Hongkong og den tredje hojeste i verden, stående på 484 meter. Kokkenet i Hong Kong er en sand afspejling af kulturen. Klassiske vestlige restauranter og fastfoodsamlinger eksisterer med hinanden med traditionelle kinesiske spisesteder.

Hong Kong - Rutekort

se kort

Havneadresser

Turbojet Hong Kong

3/F Shun Tak Centre, 200 Connaught Road Central, Sheung Wan, Hong Kong

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!