Holyhead færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Holyhead Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Holyhead med AFerry. Færger til Holyhead, i Wales, er tilgængelige fra Irland. Du kan tage en færge til Holyhead fra Dublin.

Holyhead Færgeselskaber

Færger til og fra Holyhead drives af Irish Ferries og Stena Line. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Holyhead, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Holyhead, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Liverpool for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Holyhead færger med Irish Ferries og Stena Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Holyhead bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Dublin - Holyhead
(Stena Line)
DKK2,990
  • Booked: Friday, October 2, 2020
  • Rejs: Monday, December 7, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 2
Dublin - Holyhead
(Irish Ferries)
DKK1,507
  • Booked: Thursday, October 22, 2020
  • Rejs: Saturday, October 24, 2020 (enkelt)
  • Varevogn + 1
  • Holyhead færgehavn
  • Holyhead færgehavn
  • Holyhead færgehavn

Om Holyhead

Holyhead havn ligger i Anglesey, Nord Wales. Det er en travl færgehavn med ruter til Dublin og Dun Laoghaire i Irland, hvilket gør det til et vigtigt link til sø transport mellem England, Wales og Irland. Arkæologiske fund viser mennesker er blevet sejlet fra Holyhead til Irland i de sidste 4000 år.

Holyhead faciliteter

Der er langtids parkeringspladser for en pris på £6 om dagen eller £24 for 7 dage. Den største parkeringsplads ligger ikke langt fra Holyhead Terminalen. En GRATIS Park & ​​Ride bus kører rundt om ankomst-og afgangstider.

Der er kortids parkeringspladser tilgængelige uden for hovedterminal bygningen, til at sætte passagerer af og samle passagerer op. Længden af ​​opholdet er op til 20 minutter og er gratis.

Biler er parkeret på ejers egen risiko. Parkeringspladserne bliver patruljeret og har CCTV dækning.

Holyhead retninger

Holyhead havn ligger i nærheden af ​​Holyhead Town Centre, følg A5 fra Midlands, eller A55 fra Chester. Derfra er Holyhead havn godt afskiltet.

Der er hyppige busser og turistbusser til Anglesey og Holyhead fra England og Wales. National Express tilbyder også en service til Holyhead færge terminalen.

Holyhead togstation er en del af hovedlinjen, som gør det let tilgængeligt fra resten af ​​Storbritannien.

Holyhead - Rutekort

se kort

Havneadresser

Irish Ferries

Salt Island, Gwynedd, North Wales, LL65 1DR, United Kingdom

Stena Line

Terminal One, Holyhead, Anglesey, Gwynedd, Wales, LL65 1DQ, United Kingdom

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!