Holyhead - Dublin færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 5 krydsninger dagligt
    2 hr 15 min.
    Få Pris
  • 3 krydsninger dagligt
    3 hr 15 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Holyhead til Dublin færger forbinder Wales og Irland med Irish Ferries og Stena Line. Udover at sammenligne priser og tider for Holyhead til Dublin, viser vi også resultater for Liverpool til Dublin for at hjælpe dig med at komme fra Wales til Irland til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Holyhead og Dublin. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Holyhead til Dublin priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Holyhead til Dublin - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Holyhead til Dublin rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!