Hitakatsu Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Hitakatsu med AFerry. Færger til Hitakatsu, i Japan, er tilgængelige fra South Korea. Du kan tage en færge til Hitakatsu fra Busan.

Hitakatsu Færgeselskaber

Færger til og fra Hitakatsu drives af Kobee. Når du leder efter en færge til Hitakatsu, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Tsushima for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Hitakatsu færger med Kobee er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Hitakatsu bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Hitakatsu Ferries
  • Hitakatsu Ferries
  • Hitakatsu Ferries

Om Hitakatsu

Hitakatsu er en havneby på den nordlige kyst af Tsushima Island i Nagasaki Prefecture, Japan. Tsushima Island ligger mellem Sydkorea og Japan, cirka 60 km fra det sydkoreanske fastland. Hovedoen Tsushima var engang en enkelt o, men i 1671 blev den opdelt i to og i 1900 af kanaler nedskåret af smalle landbroer midt på oen, hvilket skabte en "nordo" (Kamijima) og en "sydo" (Shimojima). Hvad vi kalder "Tsushima Island" omfatter generelt disse hovedoer og alle omkringliggende småoer.

Hitakatsu - Rutekort

se kort

Havneadresser

Kobee

Hitakatsu Port, , Japan

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!