Hirtshals - Stavanger færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 6 krydsninger ugentligt
    10 hr 30 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Hirtshals til Stavanger færger færger forbinder Danmark og Norge med Fjord Line. Udover at sammenligne priser og tider for Hirtshals til Stavanger færger, viser vi også resultater for 5 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Danmark til Norge til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

  • Frederikshavn til Oslo
  • Hirtshals til Bergen
  • Hirtshals til Kristiansand
  • Hirtshals til Langesund
  • Hirtshals til Larvik

Nedenfor finder du de billigste afgange mellem Hirtshals og Stavanger. Book færge med AFerry.dk og vi hjælper dig med at finde de billigste billetter, så din ferie begynder når du går om bord.

Tilbud

Sådan booker du

Sammenligning priser på ruter mellem Hirtshals og Stavanger ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem. Alternativt kan du booke en Hirtshals - Stavanger overfart ved hjælp af vores "book på rute" system. Vælg en rute, angiv øvrige rejseoplysninger, klik på "Søgning" og book en Hirtshals - Stavanger færgeoverfart online med AFerry.dk i dag.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!