Hirtshals Larvik

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 1 krydsninger dagligt
    3 hr 45 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Tilbud

Hirtshals til Larvik - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Hirtshals til Larvik rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Hirtshals

Steder at se, mens du er i Hirtshals omfatter Nordsøen Oceanarium, et af de største akvarier i Europa med en samling af 70 forskellige arter samt det 35 meter høje Hirtshals Fyr, bygget i 1860.


Om Larvik

Med sine 123 kilometer attraktive og smukke kystlinje, undlader Larvik aldrig at overgå dine forventninger. Larvik distriktet er også rigt på kulturhistorie. Du vil finde mange attraktioner, der viser rødderne af amtet helt tilbage til oldtiden, og tidspunktet for jernværk industri og søfart.

Larvik er også berømt for sine naturlige kilder med mineralvand. Molen, Norges største strand er en stor attraktion nær Larvik.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!