Hirtshals Larvik

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

 • Color Line driver færgerovergange på ruten Hirtshals - Larvik
  1 krydsninger dagligt
  3 hr 45 min.
  Få Pris

Alternative Ruter

Hirtshals til Larvik færger forbinder Danmark og Norge med Color Line. Udover at sammenligne priser og tider for Hirtshals til Larvik, viser vi også resultater for 5 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Danmark til Norge til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

 • Frederikshavn til Oslo
 • Hirtshals til Bergen
 • Hirtshals til Kristiansand
 • Hirtshals til Langesund
 • Hirtshals til Stavanger færger

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Hirtshals og Larvik. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Hirtshals til Larvik priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Hirtshals til Larvik - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Hirtshals til Larvik rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Hirtshals

Steder at se, mens du er i Hirtshals omfatter Nordsøen Oceanarium, et af de største akvarier i Europa med en samling af 70 forskellige arter samt det 35 meter høje Hirtshals Fyr, bygget i 1860.


Om Larvik

Med sine 123 kilometer attraktive og smukke kystlinje, undlader Larvik aldrig at overgå dine forventninger. Larvik distriktet er også rigt på kulturhistorie. Du vil finde mange attraktioner, der viser rødderne af amtet helt tilbage til oldtiden, og tidspunktet for jernværk industri og søfart.

Larvik er også berømt for sine naturlige kilder med mineralvand. Molen, Norges største strand er en stor attraktion nær Larvik.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!