Hirtshals færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Hirtshals Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Hirtshals med AFerry. Færger til Hirtshals, i Danmark, er tilgængelige fra Norge. Du kan tage en færge til Hirtshals fra Bergen, Kristiansand, Langesund, Larvik og Stavanger.

Hirtshals Færgeselskaber

Færger til og fra Hirtshals drives af Color Line og Fjord Line. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Hirtshals, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Hirtshals, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Frederikshavn for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Hirtshals færger med Color Line og Fjord Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Hirtshals bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Bergen - Hirtshals
(Fjord Line)
DKK959
  • Booked: Sunday, September 27, 2020
  • Rejs: Sunday, December 20, 2020 (enkelt)
  • 2 Voksne (Foot passenger)
  • Hirtshals færgehavn
  • Hirtshals færgehavn
  • Hirtshals færgehavn

Om Hirtshals

Steder at se, mens du er i Hirtshals omfatter Nordsøen Oceanarium, et af de største akvarier i Europa med en samling af 70 forskellige arter samt det 35 meter høje Hirtshals Fyr, bygget i 1860.

Færger fra Hirtshals i Danmark sejler til Kristiansand, Larvik, Stavanger og Bergen i Norge.

Hirtshals faciliteter

Terminalen ligger nær byens centrum, kun et par minutters gang fra gode shopping gader, restauranter og caféer. Færgeterminalens faciliteter inkluderer bagagerum, pengeautomater, billetkontor, elevator, café, toilet og betalingstelefoner. Der findes offentlig parkering i havneområdet.

Hirtshals retninger

Den europæiske rute E39 motorvejen ender i Hirtshals, hvilket gør det let tilgængeligt med bil. Der er også regelmæssige forbindelser til andre jernbane linjer via den private Hirtshalsbanen.

Hirtshals - Rutekort

se kort

Havneadresser

Color Line

Færgeterminalen, 9850, Denmark

Fjord Line

Nordsoterminalen, Containerkajen 4, Hirtshals, 9850, Denmark

Smyril Lines

Nordsoterminalen, Containerkajen 4, Hirtshals, 9850, Denmark

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!