Hirtshals Kristiansand

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

 • Color Line driver færgerovergange på ruten Hirtshals - Kristiansand
  1 krydsninger dagligt
  3 hr 14 min.
  Få Pris
 • 7 krydsninger ugentligt
  2 hr 15 min.
  Få Pris

Alternative Ruter

Hirtshals til Kristiansand færger forbinder Danmark og Norge med Color Line og Fjord Line. Udover at sammenligne priser og tider for Hirtshals til Kristiansand, viser vi også resultater for 5 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Danmark til Norge til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

 • Frederikshavn til Oslo
 • Hirtshals til Bergen
 • Hirtshals til Langesund
 • Hirtshals til Larvik
 • Hirtshals til Stavanger færger

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Hirtshals og Kristiansand. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Hirtshals til Kristiansand priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Hirtshals til Kristiansand - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Hirtshals til Kristiansand rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Hirtshals

Steder at se, mens du er i Hirtshals omfatter Nordsøen Oceanarium, et af de største akvarier i Europa med en samling af 70 forskellige arter samt det 35 meter høje Hirtshals Fyr, bygget i 1860.


Om Kristiansand

Kristiansand er opkaldt efter kong Christian IV, der grundlagde byen i det 17. århundrede under renæssancen. Kristiansand er også Norges mest solrige del. Sine smukke strande og fascinerende natur tiltrækker masser af besøgende fra resten af ​​Norge og nabolandene. Det er også en populær destination for fiskeri og jagt, selv om strenge regler skal overholdes.

Kristiansand har nogle af de mest interessante historiske museer som f.eks Vest Agder - Norges største open air museum, Kristiansand Cannon Museum med verdens næststørste pistol i det, en genskabt bronzealderen, afvikling og Setesdalsbanen - Vintage Steam Railway sammen med andre renæssancearkitektur som Christiansholm Fæstning og en 960 år gammel Oddernes Kirke.

Kristiansand er ikke kun en dejlig badeby, men et kønt syn samt med rækker af gamle træhuse og ampler af blomster overalt.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!