Heysham færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Heysham Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Heysham med AFerry. Færger til Heysham, i England, er tilgængelige fra Isle of Man. Du kan tage en færge til Heysham fra Douglas.

Heysham Færgeselskaber

Færger til og fra Heysham drives af Isle of Man Steam Packet. Når du leder efter en færge til Heysham, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Birkenhead og Liverpool for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Heysham færger med Isle of Man Steam Packet er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Heysham bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Heysham færgehavn
  • Heysham færgehavn
  • Heysham færgehavn

Om Heysham

Byen Heysham er en interessant gammel fiskerihavn. Det fungerer som en port til den nærliggende populære badeby Morecambe og en af Englands ældste byer, Lancaster. Værd at udforske i Heysham er den nye Heritage Centre, de offentlige haver, og ruinerne af det gamle kapel St. Patricks, tæt på St. Peters Kirke.

Heysham havn tilbyder hyppige sejlinge til Douglas på Isle of Man og er den populæreste måde at rejse til Isle of Man fra England på.

Heysham faciliteter

Heysham Passenger Terminal har faciliteter, som omfatter en TV/Video Lounge, legeplads, puslerum, handicaptoilet og automater med varme og kolde forfriskninger og snacks. Også en lille Chef Express tilbyder en menu af varme og kolde retter og drikkevarer.

Terminalen har adgang for kørestolsbrugere. Hvis assistance, med boarding er nødvendig, skal dette anmodes om ved booking. Du finder den nærmeste benzinstation omkring 2,5km væk på Oxcliffe Road (The Tibicar Filling Station).

Parkering (for ejerens egen risiko) er tilgængelig ved siden af ​​terminalbygningen. Der er masser af pladser rådighed, og booking på forhånd er ikke påkrævet, nuværende priser er £5,00 per 24 timer. Maksimal parkering er 28 dage..

Heysham retninger

Kør af M6 J34 og følg A589 til Morecambe & Heysham, 5,5km. I 2. rundkørsel tag A683 til Heysham som er 5,5km væk. Følg skiltene mod Havnen, som er i den vestlige ende af Heysham landsby.

Stagecoach Ribble tilbyder en busrute fra Combermere Road i Heysham. Stoppet er en ca 10-minutters gang fra passagerterminalen.

Heysham - Rutekort

se kort

Havneadresser

Isle of Man Steam Packet

Passenger Terminal, South Quay, Heysham, Lancashire, LA3 2XE, United Kingdom

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!