Heraklion - Piraeus færger

Kort

Bestil tilbud

 • 1 krydsninger dagligt
  7 hr
  Få Pris
 • 7 krydsninger ugentligt
  9 hr
  Få Pris
 • 1 krydsninger ugentligt
  15 hr 50 min.
  Få Pris

Heraklion til Piraeus færger forbinder Kreta og Grækenland med ANEK Superfast og Minoan Lines. Udover at sammenligne priser og tider for Heraklion til Piraeus, viser vi også resultater for Chania til Piraeus for at hjælpe dig med at komme fra Kreta til Grækenland til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Heraklion og Piraeus. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Heraklion til Piraeus priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Heraklion til Piraeus - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Heraklion til Piraeus rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Heraklion

Heraklion er hovedstaden på Kreta med en befolkning på over 120.000. Det er centrum for handel på øen og er også den vigtigste havn for adgang til Kreta for de fleste besøgende. Sejlingw er tilgængelige for Piræus på fastlandet i Grækenland, samt flere græske øer.


Om Piraeus

Piræus har været beboet i over 4000 år, og har set historien er kommet, og siden, herunder den utrolige oldgræsk Empire.

Alternative Ruter

 • 7 hr 31 min.
  Få Pris
 • Heraklion - Rafina
  12 hr 50 min.
  Få Pris