Heraklion færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Heraklion Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Heraklion med AFerry. Færger til Heraklion, i Kreta, er tilgængelige fra De Kykladiske oer og Grækenland. Du kan tage en færge til Heraklion fra Ios, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Piraeus, Rhodes og Santorini.

Heraklion Færgeselskaber

Færger til og fra Heraklion drives af Aegeon Pelagos, ANEK Superfast, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines og Sea Jets. Fordi 6 færgeselskaber opererer ind og ud af Heraklion, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Heraklion, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Chania for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Færger med Aegeon Pelagos og andre virksomheder, der opererer til og fra Heraklion er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Heraklion bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Heraklion færgehavn
  • Heraklion færgehavn
  • Heraklion færgehavn

Om Heraklion

Heraklion og dens færgehavnen ligger næsten i centrum på Kretas nordkyst, hvor de største byer, og den største del af alle transport-aktiviteter og den økonomiske del har udviklet sig.

Heraklion er hovedstaden på Kreta med en befolkning på over 120.000. Det er centrum for handel på øen og er også den vigtigste havn for adgang til Kreta for de fleste besøgende. Sejlingw er tilgængelige for Piræus på fastlandet i Grækenland, samt flere græske øer.

Heraklion faciliteter

Heraklion havn har omfattende faciliteter, for at tage højde for alle behov for sine besøgende. Inde i havneområdet, men også inden for gåafstand fra havnen, finder du mange butikker og restauranter, rejsebureauer og rejsearrangører. Der er også mange hoteller lige fra luksus-klassen til små lej-et-værelse og vandrehjem i nærheden.

Kort- og langstids parkering er til rådighed i havnen, med de udpegede områder til rådighed for personer med handicap.

Heraklion retninger

Heraklion havn ligger næsten i centrum af Kretas nordkyst, og kan nemt nås med bil. Kommer du fra Agios Nikolaos, tag den nationale vejen og kør mod vest, hvilket er den hurtigste måde at nå Heraklion på, og følg derefter skiltene til færgehavnen.

Fra i byen Heraklion kør mod nord eller langs havet og førlg skiltene til havnen. Kørrsel fra Rethymnon eller Chania til Heraklion, kørr af den nationale vej, kør mod vest og førlg skiltene.

Regelmæssige busforbindelser fra øst og vestkysten ankommer til busstationen meget tæt på færgehavnen i Heraklion.

Taxaer er rimeligt prissat i Grækenland. Flere radio taxaselskaber findes i Heraklion og andre steder på Kreta, så du nemt kan forudbestille din transport til Heraklion havn.

Heraklion - Rutekort

se kort

Havneadresser

ANEK Superfast

Port of Heraklion, Heraklion, Crete, Greece

Aegeon Pelagos

Port of Heraklion, Heraklion, Crete, Greece

Blue Star Ferries

Port of Heraklion, Heraklion, Crete, Greece

Hellenic Seaways

Port of Heraklion, Heraklion, Crete, Greece

Sea Jets

Port of Heraklion, Heraklion, Crete, Greece

Minoan Lines

Port of Heraklion, Heraklion, Crete, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!