Helsinki - Stockholm færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 6 krydsninger ugentligt
    16 hr 30 min.
    Få Pris
  • 6 krydsninger ugentligt
    16 hr 50 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Helsinki til Stockholm færger forbinder Finland og Sverige med Tallink Silja og Viking Line. Udover at sammenligne priser og tider for Helsinki til Stockholm, viser vi også resultater for Naantali til Kapelskär og Turku til Stockholm for at hjælpe dig med at komme fra Finland til Sverige til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Helsinki og Stockholm. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Helsinki til Stockholm - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Helsinki til Stockholm rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!