Helsinki færge

Kort

Bestil tilbud

Helsinki Ruter

Bestil en færge til Helsinki med AFerry. Færger til Helsinki, i Finland, er tilgængelige fra Åland, Sverige og Tyskland. Du kan tage en færge til Helsinki fra Mariehamn, Stockholm, Tallinn og Travemunde.

Helsinki Færgeselskaber

Færger til og fra Helsinki drives af Eckerö Line, Finnlines, Tallink Silja og Viking Line. Fordi 4 færgeselskaber opererer ind og ud af Helsinki, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Helsinki, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Karlskrona, Naantali og Nynashamn for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Færger med Eckerö Line og andre virksomheder, der opererer til og fra Helsinki er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Helsinki bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Stockholm - Helsinki
(Viking Line)
DKK902.13
  • Booked: Tuesday, September 24, 2019
  • Rejs: Wednesday, October 16, 2019 (enkelt)
  • Personbil + 2

Tilbud

  • Helsinki færgehavn
  • Helsinki færgehavn
  • Helsinki færgehavn

Om Helsinki

Helsinki havn ligger på den sydlige kyst af Finland, på Den Finske Bugt i østersøen. Helsinki er den travleste færgehavnen i Finland med over 6 millioner passagerer passerer gennem årligt, og byder på en række forbindelser til Sverige, Estland, Tyskland og Rusland på daglig basis.

Helsinki faciliteter

Nord-, syd-og vestdelen af havne i Helsinki havn tjener passagertrafikken passerer gennem havnen.

Men, Helsinki havn består af mange terminaler afhængigt af hvilken selvskab, du bruger, og også hvilken rute. Da disse terminaler kan ændre sig, anbefaler vi, at du ankommer tidligt på havnen for at finde ud af hvilken terminal du skal bruge. Vi forsøger at holde vores adresser opdateret, men terminalerne ændres ofte i denne havn.

Alle terminaler er udstyret med pengeautomater, bagagerum, behagelige afgangshaller, restauranter, kiosker, vekselbureauer og færge kontrolpunkter. Både kort- og langtids parkeringsfaciliteter er til rådighed med parkometre på stedet.

Helsinki retninger

Fra Lahti/Porvoo: Tag motorvejen til Helsinki, følg derefter skiltene der fører til centrum, omkring 1,5 km. Drej til højre (Center: Keskusta) og følg Varastokatu. Efter ca 1,7 km, du vil nå Sörnäisten rantatie. Fortsæt med at følge skiltene der forer til centrum. Når du når Pohjoislaituri, tager du hojre kørebane og følg skiltene, der fører til Katajanokka (skib symbol).

Fra Tampere/Hämeenlinna: Tag Hämeenlinnantie til Helsinki, følg skiltene der fører til centrum hele vejen til Mannerheimintie. Efter ca 5 km vil du se en hvid, rund bygning (Svenska Teatern) på din venstre side, drej til venstre og følg Eteläesplanadi til torvet, følg derefter skiltene der fører til Katajanokka.

Fra Pori: Når du kommer til rundkørslen i Pitäjänmäki, følg skiltene til centrum. Efter ca 1 km kommer du til Mannerheimintie. Herfra følg de samme instruktioner som ovenfor (fra Tampere).

Fra Turku: Tag motorvejen til Helsinki og følg skiltene, der fører til centrum (skib symbol). Når du når Mannerheimintie efter ca 2,5 km, skal du følge de samme instruktioner som ovenfor (fra Tampere).

Fra Hanko: Kør af motorvejen til Helsinki og følg skiltene, der fører til centrum (skib symbol). Kør forbi havnen og drej til venstre ind i en tunnel på Uudenmaankatu. Når du når til slutningen af ​​Uudenmaankatu drej til venstre og du vil se en hvid, rund bygning (Svenska Teatern) foran dig. Herfra følger de samme instruktioner som ovenfor (fra Tampere).

Hovedbanegården ligger i nærheden af ​​Rautatientori metro station og har indenlandske og internationale forbindelser. ExpressBus er et konsortium af 30 ekspresbus virksomheder, der tilbyder hyppige forbindelser med bus til Helsinki havn. Busser til Helsinki havn afgår fra busstationen nær Mannerheimintie.

Helsinki - Rutekort

se kort

Havneadresser

Eckerö Line

Helsinki, Länsiterminaali T2 (Western Harbour, Terminal 2), Tyynenmerenkatu 14, 00220, Helsinki, Finland

Finnlines

Hansa Terminal, Vuosaaren Satama, Provianttikatu 5, 00980, Helsinki, Finland

St Peter Line

Länsiterminaali (West Terminal), Tyynenmerenkatu 8, 00220 Helsinki, Finland

Tallink Silja

Helsinki - Stockholm; Helsinki - Aland islands: Helsinki South Harbour, Olympia Terminal, Eteläsatama (South Harbor), Olympiaranta 1, FIN-00140, Helsinki, Finland

Tallink Silja

Helsinki - Stockholm; Helsinki - Aland islands: Helsinki South Harbour, Olympia Terminal, Eteläsatama (South Harbor), Olympiaranta 1, FIN-00140, Helsinki, Finland

Viking Line

Viking Line terminal / Helsinki (Katajanokka): Katajanokanlaituri 8 (Mastokatu 1), 00160, Helsinki, Finland

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!