Helsingør færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Helsingør havn ligger på kysten af ​​Sjælland i øst Danmark 45km nord for den danske hovedstad København. øresund (et smalt stræde vand) adskiller Helsingør fra den svenske by Helsingborg.

Den moderne havn Helsingør er en port fra Danmark til Sverige og er godt forbundet til resten af ​​Danmark med jernbane, ad landeveje og bus med hyppige forbindelser til hovedstaden København. Helsingør havn har udviklet sig gradvist over de kommende år på grund af den stigende færgetrafikken mellem Helsingør og Helsingborg, og henvender sig nu til selv store krydstogtskibe.

  • Helsingør færgehavn
  • Helsingør færgehavn
  • Helsingør færgehavn

Helsingør havne faciliteter

Helsingør havn er ikke langt væk fra byens centrum og derfor er fleste af de faciliteter meget let tilgængelige fra færgeterminalen.

Helsingør færgeterminal har tjenester, såsom turistinformation sammen med andre basale faciliteter såsom toiletter, en cafe og en butik.

Komme til Helsingør

Med bil
Helsingør er nemt nås via E55 motorvejen.

Med tog
Helsingør togstation består af to terminaler: DFDS terminalen for nationale tog og en mindre HHBG terminal for privat jernbane, der løber langs den nordlige kyst. Tog til København kører cirka 3 gange i timen i dag.

Med Bus
Du vil finde der er busforbindelser til Gilleleje, Hillerød, Helsinge og Lyngby og andre lokale destinationer.

Helsingor - Rutekort

se kort

Havneadresser

Scandlines

Nordhavnsvej 13, 3000 Helsingor, Denmark

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!