Helsingborg færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Helsingborg havn ligger på øresund, i Skåne amt i den mest sydlige del af Sverige. Helsingborg havn er opdelt i nord, syd, vest og Marina havne. Terminalen "Knutpunkten" (i Nordhavnen), som er en kombineret havn, tog og bus terminal i byens centrum er den storste terminal for færgepassager trafik. Scandlines sejler fra denne terminal.

  • Helsingborg færgehavn
  • Helsingborg færgehavn
  • Helsingborg færgehavn

Helsingborg havne faciliteter

Helsingborg havn er en af ​​Europas største og travleste havne. Helsingborg terminal har en bred vifte af faciliteter for passagerer, som venter på at stige ombord på Helsingborg færge. Der er gratis parkering til rådighed uden for terminalen, men vær opmærksom på at parkeringspladsen ikke er bevogtet 24 timer.

Komme til Helsingborg havn

De vigtige motorveje E4 og E6, forbinder alle større byer i resten af Skandinavien og Europa, og mødes her i Helsingborg. Kør af motorvejen ved Helsingborg syd og følg skiltene til "FärjaOslo".

Der er togforbindelser flere gange dagligt til Helsingborg fra Hamburg, Oslo, Stockholm og Gøteborg. Der er også lokale tog til rådighed for mindre byer i regionen. Swebus driver ekspresbus tjenester til Jönköping, Halmstad, Kristiansand, Gøteborg, Stockholm og til København i Danmark og Skånetrafiken tjener de regionale og lokale tjenester.

Om Helsingborg

Helsingborg havn ligger på øresund, i Skåne amt i den mest sydlige del af Sverige. øresund er et smalt stræde, der adskiller Sverige fra Danmark. Helsingborg færgehavn er en af ​​Europas største og travleste havne.

Helsingborg er populært kendt som perlen i øresund. Det er en smuk havnefront med en masse at byde på. Helsingborg har et rigt kulturliv med masser af historiske seværdigheder.

Nogle af dem er Kärnan, et middelalderligt tårn bygget som et forsvars tårn omkring det 12. århundrede, den statelige herregård og parkområder i Sofiero, den pragtfulde naturreservatet Kullaberg med rig og varieret flora stiger 188m over havets overflade.

Helsingborg er et moderne billede af Sverige med mange natklubber og diskoteker, teatre, berømte jazzklubber og koncerter mv. sammen med nogle af de fineste restauranter langs havnefronten går.

Der er nogle gode indkøbsmuligheder på gågaderne i Helsingborg. Hvis du foretrækker nogle udendørs aktiviteter, så hvorfor ikke prøve fisketure eller dykning og surfing i øresund eller blot slappe af på de dejlige strande i Helsingborg.

Helsingborg - Rutekort

se kort

Havneadresser

Scandlines

Bredgatan, 25278 Helsingborg, Sweden

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!