Hellenic Seaways

Kort

Bestil tilbud

Med AFerry.dk kan du booke Hellenic Seaways færger til destinationer som Kykladerne, Sporaderne, Kreta, de Ægæiske Øer & flere! Hellenic Seaways er et af de mest populære og bedst kendte græske færgeselskaber og har et af de største skibe i Grækenland. AFerry.dk har altid billige Hellenic Seaways billetter og viser altid alle de seneste tilbud. Bemærk venligst at mange af ruterne kun er tilgængelige om sommeren.

Oversigt

Check-in Information

Check-in er mindst 30 minutter før afgang for gående passagerer og mindst 60 minutter før afgang for alle andre passagerer.

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Tilbud

  • Book færger i Grækenland & de Græske Øer
  • Book færger i Grækenland & de Græske Øer

Ombord Hellenic Seaways

Hellenic Seaways' sejlplaner afhænger af sæsonen

Bemærk at Hellenic Seaways ikke driver fuldt skema udenfor sommermånederne.

Ombord Hellenic Seaways

Hellenic Seaways har 34 skibe. 15 konventionelle færger og 19 highspeed skibe. Hellenic Seaways' Highspeed og Hellenic Wind kan sejle dobbelt så hurtigt som de konventionelle færger.

Deres seks flying-cat skibe, som sejler til Kykladerne, Sporaderne og de Saroniske øer, er highspeed katamaranfærger, som tilbyder en behagelig, hurtig og luksuriøs rejse og har plads til mellem 300 og 500 passagerer.

På kortere ruter sejler deres flying dolphin skibe. Disse skibe består normalt af et stort siddeområde med flysæder. Der er normalt en snackbod men på grund af den korte sejltid, er det ikke nødvendigt med en masse faciliteter.

Ombord på de konventionelle færger, kan du vælge mellem et stort udvalg af kahytter, der er restauranter, butikker og soldæk. Nogle færger har swimmingpools og disse skibe har plads til 1300 - 1900 passagerer.

video

Hellenic Seaways Ferry YouTube video

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!