Harwich færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Harwich Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Harwich med AFerry. Færger til Harwich, i England, er tilgængelige fra Holland. Du kan tage en færge til Harwich fra Hook van Holland.

Harwich Færgeselskaber

Færger til og fra Harwich drives af Stena Line. Når du leder efter en færge til Harwich, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Harwich færger med Stena Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Harwich bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Hook van Holland - harwich
(Stena Line)
DKK1,760
  • Booked: Thursday, October 22, 2020
  • Rejs: Sunday, October 25, 2020 - Monday, November 9, 2020
  • Personbil + 1
  • Harwich færgehavn
  • Harwich færgehavn
  • Harwich færgehavn

Om Harwich

Harwich havn er en af ​​Storbritanniens førende multi gods- og passagerhavne med fremragende vej- og jernbaneforbindelser til Midlands, London og det sydøstlige.

Harwich faciliteter

Harwich havn er en yderst effektiv, moderne og multi havn, tilbyder alle de tjenester, du ville forvente fra en travl havn.

Harwich retninger

Følg hovedvejen A12 fra London til lige nord for Colchester, derefter tage A120 til Harwich. Fra Norwich tager du A140 til nord for Ipswich, så A45 rundt om Ipswich, A137 til Manningtree, og derfra følg skiltene til Harwich.

Regelmæssige busforbindelser kører mellem Harwich og London, og flere andre byer i Storbritannien. Togene kører fra London Liverpool Street Station til Harwich International. Lokale jernbaneforbindelser ankommer til terminalbygningen, hvor en rulletrappe vil tage dig direkte til check-in.

Harwich - Rutekort

se kort

Havneadresser

DFDS

Harwich International Port, Parkeston, Harwich, Essex, CO12 4SR, United Kingdom

Stena Line

Harwich International Port, Parkeston, Harwich, Essex, CO12 4SR, United Kingdom

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!