Hanstholm færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Hanstholm er en lille by og en tidligere ø i den nordlige del af Danmark. Hanstholm er en destination fyldt med masser af muligheder. Når du kommer, og uanset vejret, er der altid masser af interessante ting at gøre. Steder af interesse er resterne af en stor fæstning fra anden verdenskrig, fyrtårnet bygget i 1842 og Hansted Reservat.

Hanstholm havn blev indviet i 1967 og er den yngste havn i Danmark. Den er fuldt udstyret til fiskerbåde, fragtskibe og Ro/Ro passagerfærger. Hanstholm betragtes som porten til Nord Atlanterhavet for både passagerer og gods.

  • Hanstholm færgehavn
  • Hanstholm færgehavn
  • Hanstholm færgehavn

Hanstholm havne faciliteter

Hanstholm havne faciliteter omfatter ventelounges, salgsautomater og en café, der serverer varme og kolde drikke, mens den nærliggende by har et bredt udvalg af butikker og vekselkontorer. Færgeterminalen har adgang for kørestole, og særlig assistance til rådighed, hvis nødvendigt.

Komme Hanstholm

Med bil
Du kan følge alle større veje ind i Hanstholm, og så bare følg skiltene til havnen.

Med tog/bus

Du kan komme til Hanstholm ved at tage en IC-toget fra Københavns Hovedbanegård til Thisted og derefter tage bussen fra Thisted til Hanstholm.

Hanstholm - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!