Hakodate - Oma færger

Kort

Bestil tilbud

  • 2 krydsninger dagligt
    1 hr 30 min.

Alternative Ruter

Hakodate til Oma er en indenrigsrute i Japan, med Tsugaru Kaikyo Ferry. Udover at sammenligne priser og tider for Hakodate til Oma, viser vi også resultater for Hakodate til Aomori for at hjælpe dig med at komme omkring Japan til den bedste tid, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Hakodate og Oma. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Hakodate til Oma - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Hakodate til Oma rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Hakodate

Hakodate er den største havn på øen Hokkaido i Japan. Spektakulære scener venter på toppen af ​​Mt. Hakodate, især om natten, når hele byen lyser op. Du kan køre op ad bjerget i sommermånederne (slutningen af ​​april-november).

Hvis du ønsker at prøve nogle af de lokale fisk og skaldyr, er morgenmarkedet stedet at være. Bugten er fyldt med mange kvalitetsfisk og skaldyr, som bliver fanget af den lokale befolkning


Om Oma

Oma ligger i den nord-østlige del af Aomori, hvor økonomien i høj grund understøttes af lokalt fangede fisk. Stedet er derfor perfekt, hvis du er til tun, søpindsvin, rogn eller blæksprutte! Oma er også en populær ramme for mange japanske film og tv-serier.

Rutebeskrivelse

Den bedste måde at komme til Oma er ad motorvejen ved hjælp af enten rute 279 eller rute 338.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!