Hakodate - Aomori færger

Kort

Bestil tilbud

  • 7 krydsninger dagligt
    3 hr 40 min.

Alternative Ruter

Hakodate til Aomori er en indenrigsrute i Japan, med Tsugaru Kaikyo Ferry. Udover at sammenligne priser og tider for Hakodate til Aomori, viser vi også resultater for Hakodate til Oma for at hjælpe dig med at komme omkring Japan til den bedste tid, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Hakodate og Aomori. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Hakodate til Aomori - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Hakodate til Aomori rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Hakodate

Hakodate er den største havn på øen Hokkaido i Japan. Spektakulære scener venter på toppen af ​​Mt. Hakodate, især om natten, når hele byen lyser op. Du kan køre op ad bjerget i sommermånederne (slutningen af ​​april-november).

Hvis du ønsker at prøve nogle af de lokale fisk og skaldyr, er morgenmarkedet stedet at være. Bugten er fyldt med mange kvalitetsfisk og skaldyr, som bliver fanget af den lokale befolkning


Om Aomori

De største attraktioner i Aomori er bl.a. ruiner, museer og bjerge. Hakkoda Mountains er fantastisk til vandreture og byder på varme kurbade som Sukayu Onsen. Aomori er desuden kendt for en by med meget vintersport: bl.a. har de holdt flere itnernationale curling begivenheder og det lokale curling hold fra Aomori blev valgt til at repræsentere Japan i Vinter-OL 2010 i Vancouver, Canada.

Om rederiet

Tsugaru Kaikyo har en flåde på 3 moderne skibe, som alle er indrettet med fokus på komfort og luksus. Du vil blive blændet af de spektakulære seværdigheder både om bord og ude på dækket. Kvindelige passagerer kan slappe af i et af de eksklusive værelser kun til kvinder, mens hunde kan nyde en lignende oplevelse i hunderummet.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!