Guernsey færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Guernsey med AFerry. Du kan bruge Guernsey til at tage færger omkring Kanaloerne og også til England og Frankri. Indenlandske tjenester i Kanaloerne er tilgængelige fra Guernsey til Jersey og Sark mens færger væk fra Kanaloerne sejle til Carteret, Dielette, Granville, Poole, Portsmouth og St Malo.

Guernsey Færgeselskaber

Færger til og fra Guernsey drives af Condor Ferries, Isle of Sark Shipping og Manche Iles Express. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Guernsey, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Guernsey, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Guernsey færger med Condor Ferries, Isle of Sark Shipping og Manche Iles Express er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Guernsey bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Guernsey færgehavn
  • Guernsey færgehavn
  • Guernsey færgehavn

Om Guernsey

Guernsey havn, eller St. Peter Port ligger på Kanaløerne. Det er en travl færgehavn med ruter til St. Malo og Jersey. Guernsey havn er nu en af de halvtreds mest historiske byer i Storbritannien.

Klimaet i Guernsey består af milde vintre og kølige solrige somre. De varmeste måneder er normalt august og september med en gennemsnitlig temperatur på 20 ° C.

øen er ideel for sportsentusiaster og naturelskere, med en bred vifte af aktiviteter såsom surfing, windsurfing, scuba-dykning, cykling, ridning og meget, meget mere.

Guernsey faciliteter

Guernsey havne faciliteter indbefatter et cafeteria, en butik, handicaptoiletter og puslerum.

Parkeringsfaciliteter findes på North Beach, nord for terminalen, og er gratis. Maksimum ophold er mellem tre og ti timer.

Guernsey retninger

Guernsey havn ligger på østkysten af ​​Guernsey, og kan let nås fra overalt på øen.

Buser kører over hele øen.

Guernsey - Rutekort

se kort

Havneadresser

Condor Ferries

White Rock, St Peter Port, GY1 2LL, Guernsey

Isle of Sark Shipping

White Rock, St. Peter Port, Guernsey, , GY1 2LN, United Kingdom

Manche Iles Express

White Rock, St Peter Port, GY1 2LL, Guernsey

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!