Grenaa havn

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Grenaa med AFerry. Færger til Grenaa, i Danmark, er tilgængelige fra Sverige. Du kan tage en færge til Grenaa fra Varberg.

Grenaa Færgeselskaber

Færger til og fra Grenaa drives af Stena Line. Når du leder efter en færge til Grenaa, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Copenhagen, Frederikshavn og Helsingor for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Grenaa færger med Stena Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Grenaa bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Grenaa havn
  • Grenaa havn
  • Grenaa havn

Om Grenaa

I byens centrum finder du et bredt udvalg af specialbutikker og indkøbscentre. Syd for Grenaa finder du dejlige sandstrande, som især i sommermånederne er et besøg værd. Området byder desuden på gode faciliteter for fiskeri og dykning.

Grenaa Havn er en fiskeri- samt færgehavn på østkysten af Jylland, hvorfra du kan sejle til landsbyen Varberg i Sverige.

Grenaa havnefaciliteter

Der er gratis parkering i havneområdet, dog på eget ansvar.

Rutevejledning

Fra syd kommer du til Grenaa via Århus og 15 motorvejen. Drej til højre ved første trafiklys i Grenaa og følg denne vej til færgeterminalen. Fra vest kan du køre til Grenaa via Randers og motorvej 16. Følg hovedvejen i Grenaa til færgeterminalen.

Grenaa - Rutekort

se kort

Havneadresser

Stena Line

Faergevej 1, DK-8500, Denmark

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!