Granville Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Granville med AFerry. Færger til Granville, i Frankri, er tilgængelige fra Kanaloerne. Du kan tage en færge til Granville fra Guernsey og Jersey.

Granville Færgeselskaber

Færger til og fra Granville drives af Manche Iles Express. Når du leder efter en færge til Granville, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Carteret, Dielette og St Malo for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Granville færger med Manche Iles Express er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Granville bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Granville Ferries
  • Granville Ferries
  • Granville Ferries

Om Granville

Granville ligger i Normandiet i det nordvestlige Frankrig. Det er en travl badeby bygget på et klippefyldt land på det fjerne ostlige punkt i Mont-Saint-Michel-bugten. Granville er en travl fiskerihavn og er kendt for kvalitet, lokal fisk og skaldyr. Granville gamle bydel bevarer en samling af historiske bygninger og er hjemsted for et miljo rig på skaldyr. Granville er fodestedet for ikonisk mode designer Christian Dior. Hans villa er åben for offentligheden med et vedhæftet museum, som er et top sted at besoge for enhver turist. Granville er også hjemsted for den storste karneval i Normandiet, som finder sted i februar.

Granville - Rutekort

se kort

Havneadresser

Manche Iles Express

Gare Maritime, Rue des Isles, 50400 Granville, France

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!