Gothenburg - Kiel færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 6 krydsninger ugentligt
    14 hr 30 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Gothenburg til Kiel færger forbinder Sverige og Tyskland med Stena Line. Udover at sammenligne priser og tider for Gothenburg til Kiel, viser vi også resultater for 4 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Sverige til Tyskland til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

  • Malmö til Travemunde
  • Trelleborg til Rostock
  • Trelleborg til Sassnitz
  • Trelleborg til Travemunde

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Gothenburg og Kiel. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Gothenburg til Kiel priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Gothenburg til Kiel - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Gothenburg til Kiel rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!