Gøteborg færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Gothenburg Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Gothenburg med AFerry. Færger til Gothenburg, i Sverige, er tilgængelige fra Danmark og Tyskland. Du kan tage en færge til Gothenburg fra Frederikshavn og Kiel.

Gothenburg Færgeselskaber

Færger til og fra Gothenburg drives af Stena Line. Når du leder efter en færge til Gothenburg, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Helsingborg, Malmo og Trelleborg for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Gothenburg færger med Stena Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Gothenburg bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Gøteborg færgehavn
  • Gøteborg færgehavn
  • Gøteborg færgehavn

Om Gøteborg

Gøteborg ligger ved udmundingen af ​​floden Göta-elven og dermed fik navnet Gøteborg. Dens beliggenhed hjalp Gøteborg til at udvikle sig til en betydelig handels- og søfarts by i de nordiske lande. Med havet, handel og industri er byens historie tydelig i det kulturelle liv i Gøteborg.

Gøteborg er spredt med en række historiske og kulturelle institutioner. Gøteborg Kunst Museum, Liseberg (den største forlystelsespark i Skandinavien), Röhss Museum (hav og naturhistorisk museum) og Gøteborg Opera er blot nogle af dem.

Kungsportsavenyn, almindeligt kendt som Avenyn, "The Avenue", er en stor boulevard med en samlet længde på 1 kilometer, og den strækker sig fra den ældre del af Gøteborg til Gøtaplatsen pladsen, hvor Gøteborg Kunst Museum og flere andre kulturinstitutioner er.

Mens du er i Gøteborg, kan du også besøge det sydlige Gøteborg øhav, som består af Älvsborg Fortress, Vinga og Styrsö øer. Som en strandpromenaden destination, er Göøeborg berømt for sine fiskeretter og verdensklasse spisesteder sportslige Michelin-stjerner sammen med forskellige andre overkommelige muligheder.

Gøteborg havn ligger i det sydvestlige Sverige omtrent halvvejs fra Kobenhavn, Danmark og Oslo, Norge. Med sin naturlige fordelagtige placering, er Gøteborg Havn den største havn i Skandinavien. Den er unik på en måde, at det er både en flod og et hav. Gøteborg havn blev grundlagt i 1620 og ejes af selve byen. Siden da har den gennemgået forskellige udviklinger og har for nylig forvandlet sig til et moderne anlæg med 3 passagerterminaler og en krydstogt terminal.

Gothenburg faciliteter

Gøteborg havn har en bred vifte af moderne faciliteter i alle 3 terminaler af meget høje standarder. Kort- og langtidsparking er til rådighed uden for terminalerne, herunder også handicapsparkeringspladser.

Gøteborg retninger

Fra nord kommer du til Gøteborg via E6/Uddevalla. Fra syd, kan du køre via Halmstad. Fra øst kører du til Gøteborg via E20 fra Örebro eller via motorvej 40 fra Jönköping. Bemærk venligst, at Gøteborg havn har 2 Stena Line terminaler.

For sejlinge til Frederikshavn gå til "Danmarks-Terminalen" (Masthugsterminalen). For sejlinge til Kiel gå til "Tysklands-Terminalen" (Majnabbeterminalen).

Fra Hovedbanegården kan du tage en sporvogn til Stena Line terminalerne. Tag sporvognene nr. 3 eller 9 fra Gøteborg centrum og følg skiltene til Stena Line terminalen.

Busser fra alle destinationer findes fra Nils Ericsonsplatsen busterminal. Kig efter bus-numre 31, 34, 40, 41, 85 og busstoppested Hjalmar Brantingsplatsen. Her kan du skifte til sporvogn nummer 2, 3, 4, 5 eller 9, eller du kan gå til terminalbygningen.

Gothenburg - Rutekort

se kort

Havneadresser

Stena Line

For sailings to/from Frederikshavn: Danmarksterminalen, Masthuggskajen, S-40519 Göteborg, Sweden

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!