Golfo Aranci - Livorno færger

Kort

Bestil tilbud

 • 1 krydsninger dagligt
  7 hr
  Få Pris

Alternative Ruter

Golfo Aranci til Livorno færger forbinder Sardinien og Italien med Corsica-Sardinia Ferries. Udover at sammenligne priser og tider for Golfo Aranci til Livorno, viser vi også resultater for 6 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Sardinien til Italien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

 • Arbatax til Genoa
 • Golfo Aranci til Piombino
 • Olbia til Genova
 • Olbia til Livorno
 • Olbia til Piombino
 • Porte Torres til Genova

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Golfo Aranci og Livorno. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Golfo Aranci til Livorno - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Golfo Aranci til Livorno rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Golfo Aranci

Golfo Aranci er omgivet af natur og har mange attraktioner. Golfo Aranci havn ligger på den nordøstlige del af øen Sardinien i Italien, og det er meget tæt på Porto Rotondo og Porto Cervo, berømte turistattraktioner steder i Sardinien.


Om Livorno

Livorno er en af de vigtigste færgehavne i Italien, der tilbyder afgange til både Korsika og Sardinien, og er også en af ​​landets største havnebyer. Livorno er omgivet af smuk natur og hav med en vidunderlig natur med rige parker.

Du kan sejle fra Livorno havn til Bastia, Golfo Aranci, Barcelona, Porto Vecchio og Olbia og Tanger (Marokko) med Corsica-Sardinia Ferries, Grimaldi Ferries Prestige og Moby Lines og til Capraia med Toremar.

Freight Leaders Club har erklæret Livorno havn, den største havn i regionen, på grund af de strukturer og faciliteter på pladsen, som tager højde for enhver form for skibet og overfører enhver kategori af varer.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!