Golfo Aranci færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Golfo Aranci Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Golfo Aranci med AFerry. Færger til Golfo Aranci, i Sardinien, er tilgængelige fra Frankri, Italien og Korsika. Du kan tage en færge til Golfo Aranci fra Livorno, Nice, Piombino og Porto Vecchio.

Golfo Aranci Færgeselskaber

Færger til og fra Golfo Aranci drives af Corsica-Sardinia Ferries. Når du leder efter en færge til Golfo Aranci, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Arbatax, Olbia og Porto Torres for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Golfo Aranci færger med Corsica-Sardinia Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Golfo Aranci bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Golfo Aranci færgehavn
  • Golfo Aranci færgehavn
  • Golfo Aranci færgehavn

Om Golfo Aranci

Golfo Aranci er omgivet af natur og har mange attraktioner. Golfo Aranci havn ligger på den nordøstlige del af øen Sardinien i Italien, og det er meget tæt på Porto Rotondo og Porto Cervo, berømte turistattraktioner steder i Sardinien.

Golfo Aranci havn besøges hvert år af en million passagerer, på grund af dens effektivitet, også med store tonnage skibe, det har modtaget en national anerkendelse. Golfo Aranci havn tilbyder kommerciel-, passager- og fiskeri service.

Golfo Aranci faciliteter

Golfo Aranci havn havbund' tillader store tonnage skibe, og vigtige forbindelser for statsbaner. Golfo Aranci havn tilbyder også fritidsaktiviteter. I Golfo Aranci havn kan du også finde kontorer og reception tjenester.

Golfo Aranci retninger

Du kan nemt komme til Golfo Aranci havn via søvejen eller med fly.

Fra den sydlige del af Sardinien kør af ss131nordøst til byen Olbia. Fra Olbia tag SP82 direkte til Golfo Aranci og efter omkring 20 kilometer du vil komme til Golfo Aranci havn.

Togstationen ligger tæt på, og der er gode busforbindelser til Golfo Aranci havn.

Golfo Aranci - Rutekort

se kort

Havneadresser

Corsica-Sardinia Ferries

Nuova Stazione Marittima, 07020, Sardinia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!