Glossa færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Glossa Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Glossa med AFerry. Du kan bruge Glossa til at tage færger omkring Sporaderne og også til Grækenland. Indenlandske tjenester i Sporaderne er tilgængelige fra Glossa til Skiathos mens færger væk fra Sporaderne sejle til Volos.

Glossa Færgeselskaber

Færger til og fra Glossa drives af ANES Ferries og Hellenic Seaways. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Glossa, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Glossa, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Glossa færger med ANES Ferries og Hellenic Seaways er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Glossa bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Glossa færgehavn
  • Glossa færgehavn
  • Glossa færgehavn

Om Glossa

Glossa er en landsby på øen Skopelos. Sporaderne er berømt for at være relativt stille og for deres fantastiske grønne områder. Frodige, grønne pinjetræer reflektere over roligt blåt vand.

Glossa havn forbinder Sporaderne med Alonissos, Agios Constantinos, Skiathos & Volos.

Glossa - Rutekort

se kort

Havneadresser

ANES Ferries

Skopelos/Glossa Ferry Terminal, Loutraki Port, Loutraki Town, Sporades, Greece

Hellenic Seaways

Loutraki Port, Loutraki Town, Skopelos, Sporades, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!