Ginostra Færger

Kort

Bestil tilbud

Bestil en færge til Ginostra med AFerry. Du kan bruge Ginostra til at tage færger omkring De Æoliske oer og også til Italien. Indenlandske tjenester i De Æoliske oer er tilgængelige fra Ginostra til Lipari mens færger væk fra De Æoliske oer sejle til Milazzo.

Ginostra Færgeselskaber

Færger til og fra Ginostra drives af Liberty Lines. Når du leder efter en færge til Ginostra, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Ginostra færger med Liberty Lines er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Ginostra bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Ginostra Ferries
  • Ginostra Ferries
  • Ginostra Ferries

Om Ginostra

Ginostra er en lille landsby beliggende i et naturligt amfiteater i den sydvestlige del af Stromboli på De æoliske oer. Området er unikt, fordi der ikke er nogen motorkoretojer eller veje, hvilket gor landsbyen fredelig og beroligende. Indtil 2004 havde landsbyen ingen elektricitet eller rindende vand.

Ginostra er et populært rejsemål for vandrere, der besoger vulkanen, og for folk, der er interesseret i sejlsport og fisketure. Roen gor Ginostra perfekt til en afslappende pause, væk fra det trængsel og travlhed, der findes i mange populære turistmål.

Ginostra - Rutekort

se kort

Havneadresser

Liberty Lines

, 98050 Ginostra, Province of Messina, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!