Gills bay færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Gills Bay med AFerry. Færger til Gills Bay, i Skotland, er tilgængelige fra Orkneyøerne. Du kan tage en færge til Gills Bay fra St Margarets Hope.

Gills Bay Færgeselskaber

Færger til og fra Gills Bay drives af Pentland Ferries. Når du leder efter en færge til Gills Bay, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Scrabster for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Gills Bay færger med Pentland Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Gills Bay bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Gills bay færgehavn
  • Gills bay færgehavn
  • Gills bay færgehavn

Om Gills Bay

Gills Bay havn ligger på Pentland. Den kan nemt nås ved at køre ad den skotske nordkyst vej. Gills Bay er placeret i den nordøstlige del af Caithness afvikling af Gills, 5 km vest for John o 'Gryn i Highland Council Area. Det er et populært solbadning stedet for den lokale sælbefolkning.

Gills Bay faciliteter

Der er blevet bygget en ny færgeterminal for Pentland Ferries færge til biler og passagerer mellem Gills Bay og St. Margarets Hope.

Gills Bay retninger

Gills Bay havn er skiltet fra A99 fra Wick og John O'Groats. Husk at tillade længere tid, når man rejser i det nordlige Skotland for uventede trafik eller får!

Gills Bay - Rutekort

se kort

Havneadresser

Pentland Ferries

Gills Bay Ferry Terminal, Canisbay, Wick, Caithness, KW1 4YB, Scotland

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!