Gili Trawangan Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Gili Trawangan Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Gili Trawangan med AFerry. Indenlandske tjenester i Indonesien er tilgængelige fra Gili Trawangan til Bali og Bali/Padang Bay.

Gili Trawangan Færgeselskaber

Færger til og fra Gili Trawangan drives af BlueWater Express. Når du leder efter en færge til Gili Trawangan, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Gili Trawangan færger med BlueWater Express er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Gili Trawangan bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Gili Trawangan Ferries
  • Gili Trawangan Ferries
  • Gili Trawangan Ferries

Om Gili Trawangan

Gili Trawangan er den storste af 3 Gili-oer, der ligger i Indonesien nordvest for oen Lombok. Navnet Trawagnan stammer fra ordet Terowongan, hvilket betyder tunnelbyggeri under japansk besættelse i 2. verdenskrig. Oen er et godt sted at slappe af på fredelige og rolige sandstrande. Omgivende krystalvand er ideel til dykning. Overraskende vil du også finde irske pub på Gili Trawangan.

Gili Trawangan - Rutekort

se kort

Havneadresser

Bali Ferry (Liva Group HK Limited)

Beach Jetty, Gili Trawangan, , Indonesia

BlueWater Express

Gili Trawangan, Gili Indah, Pemenang, Kabupaten Lombok Utara, Nusa Tenggara Bar. , 83352, Indonesia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!