Gili Trawangan Færger

Kort

Bestil tilbud

Bestil en færge til Gili Trawangan med AFerry. Indenlandske tjenester i Indonesien er tilgængelige fra Gili Trawangan til Bali og Bali/Padang Bay.

Gili Trawangan Færgeselskaber

Færger til og fra Gili Trawangan drives af BlueWater Express. Når du leder efter en færge til Gili Trawangan, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Gili Trawangan færger med BlueWater Express er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Gili Trawangan bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Padang Bay - Gili Trawangan
(BlueWater Express)
DKK2,664.88
  • Booked: Saturday, June 22, 2019
  • Rejs: Tuesday, July 23, 2019 - Sunday, July 28, 2019
  • 4 Voksne (Foot passenger)

Gili Trawangan Ruter

  • Gili Trawangan Ferries
  • Gili Trawangan Ferries
  • Gili Trawangan Ferries

Om Gili Trawangan

Gili Trawangan er den storste af 3 Gili-oer, der ligger i Indonesien nordvest for oen Lombok. Navnet Trawagnan stammer fra ordet Terowongan, hvilket betyder tunnelbyggeri under japansk besættelse i 2. verdenskrig. Oen er et godt sted at slappe af på fredelige og rolige sandstrande. Omgivende krystalvand er ideel til dykning. Overraskende vil du også finde irske pub på Gili Trawangan.

Gili Trawangan - Rutekort

se kort

Havneadresser