Gijon færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Byen Gijón har en interessant blanding af historie, søfart, kulturarv og byudvikling. Byen ligger på kysten udfor Det Cantabriske Hav, og den historie går tilbage til romertiden og har siden været en vigtig by og søtransport hovedstad for den asturiske kyst. Gijón er opdelt i 2 dele, som viser dens fortid og nutid. Færger fra Gijón sejler til Saint-Nazaire i det vestlige Frankrig og kan bookes med AFerry.dk

  • Gijon færgehavn
  • Gijon færgehavn
  • Gijon færgehavn

Gijón havne faciliteter

Gijón havn tilbyder en række moderne faciliteter, og tilbyder også forskellige turist tjenester såsom en turistinformation i havnen.

Om Gijón

Den nyeste del af Gijón er en moderne by med mange store pladser og grønne områder og huser også en række butikker, cafeer, cider barer og pubber.

Cimadevilla og bakken i Santa Catalina former det historiske kvarter i Gijón, Santa Catalina bakketop giver udsigt over Det Cantabriske Hav, Costa Verde og Cimadevilla. Cimadevilla landsby er den største turistattraktion med smukke brostensbelagte gader og gamle historiske bygninger.

Playa de San Lorenzo er den største strand i Gijón, hvor man kan ikke bare slappe af og nyde solen, men også have det sjovt med de mange forskellige sportsaktiviteter. Nogle af de andre interessante steder at besøge i Gijón er Jernbanemuseet, Revillagigedo Palace & Museum, Juan Barjola Museum, Det Internationale Sækkepibe Museum, kirken San Pedro, og de ​​romerske bade.

Gijon - Rutekort

se kort

Havneadresser

LD Lines

Puerto de El Musel, Muelle de La Osa, RORO Terminal, 33290, Gijón, Spain

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!